Frakt, leverans och retur


Cozsnus.se har snabb och fri frakt med ett ordervärde på över 299 SEK till hela Sverige. Det tillkommer inga extra kostnader utöver de som syns i Klarnas kassa då vi skickar från Sverige med moms och tobaksskatt inkluderat i priset.

Leveranstiden för dina varor kan variera beroende på var du bor. Normalt har vi 1-4 dagar, men i norr och i avlägsna delar av landet kan det ta lite längre tid. Det kan vara kortare perioder där det kan ta lite längre tid, på grund av hög belastning hos vår transportleverantör.

Vi förbehåller oss rätten till längre leveranstider under vissa perioder med mycket trafik hos våra transportpartners eller hos oss.

Fraktalternativ

Cozsnus.se har ett samarbete med PostNord för distribution till våra kunder. Vi har detta för att säkerställa hög kundkvalitet och hög leveranskvalitet till våra kunder.

PostNord – Postnord Varubrev:
Pris: Denna tjänst är gratis för ett beställningsvärde över 299 SEK. (Om beställningsvärdet är mindre än 299 SEK kostar frakten 46,25 SEK)

Leveranstid: 1-4 arbetsdagar.

Paketet levereras i din brevlåda eller vid dörren. Paketet är spårbart hela vägen från vårt lager till din brevlåda. Om mottagarens brevlåda är full kan paketet hängas på dörren eller på närmaste utlämningsställe. Vi tar fullt ansvar för leveranserna och transporterna fram till ombud och dörr. Efter detta så godkänner kunden med sitt val av leveranssätt att ansvaret därefter ligger på kunden. Skulle något hända så kontakta cozsnus.se 

PostNord – MyPack Collect.

Pris: Om beställningsvärdet är över 299 SEK tillkommer en avgift på 31,25 SEK (Om det är mindre än 299 SEK kostar frakten 72,50 SEK)

Leveranstid: 1-3 arbetsdagar.

Med en extra kostnad på 31,25 SEK kan du välja leveransalternativet MyPack Collect. Sedan kan du välja när du ska hämta ut paketet. Även här har du full spårbarhet från lager till leveransplats. Efter 7 dagar skickas paketet tillbaka till oss men du har möjlighet att förlänga denna tid till 14 dagar gratis om du kontaktar PostNord. Du får ett meddelande när paketet är klart för hämtning, med en påminnelse efter tre dagar. Du kan söka efter närmaste utlämningsställe här: PostNord – Sök utlämningsställe.


Retur

Cozsnus.se erbjuder full returrätt inom 10 dagar från mottagandet av varorna vid köp över 299 SEK. Detta följer lagen om ångerrätt. Varor som ska returneras måste vara i samma skick som du fick dem, obrutna och oskadade. Om så inte är fallet kan returrätten helt eller delvis upphöra.

Skulle det vara fel på leveransen, att du har fått en felaktig vara eller att vi inte har skickat det du har beställt ber vi dig kontakta kundtjänst så snart som möjligt. Då har vi möjlighet att snabbt rätta till felet.Kontakta oss på e-post:
E-post: [email protected]