PRENUMERERA PÅ SNUS

PRENUMERERA PÅ SNUS

Cozsnus.se erbjuder möjligheten att prenumerera på ditt favorit snus och få det direkt hemskickat fraktfritt med Postnord Varubrev. Vi har ingen bindningstid och du kan avsluta din prenumeration när du vill. Du kan själv välja leveranssätt med de alternativ som vi erbjuder, dock är det Postnords varubrev som är fraktfritt. 

Du kan välja att pausa eller avsluta din prenumeration, när som helst utan någon extra kostnad eller uppsägningstid. Vill du pausa din prenumeration gör du det under «mina Sidor» på hemsidan. Vill du avsluta din prenumeration, ber vi dig att kontakta [email protected]

Du kan välja vilken frekvens som dina leveranser skall ske i. Vi har i dagsläget alternativen, varannan vecka och varje månad. Detta väljer du under «Mina Sidor» på hemsidan.

När du registrerar din prenumeration hos oss, väljer du även betalningsalternativ från Klarna (kortbetalning eller faktura). Det skickas en faktura eller belastar ditt kortsaldo varje gång vi skickar en leverans enligt dina önskemål. Vill du ändra betalningsalternativ, ber vi dig avsluta en prenumeration för att sedan börja med en ny, med det nya alternativet.  

Alla som registrerar en prenumeration har fraktfria leveranser med Postnord Varubrev. Det innebär att postbudet levererar den i brevlådan. Kan Postnord inte leverera i brevlådan, kan budet lägga paketet utanför dörren. Postnord Varubrev erbjuder även avisering och spårning med en normal leveranstid på 2-3 dagar.